Webinar Amec- Investește în tine-29 ianuarie

amec logo

Investeşte în tine!

A investi este un termen cu care toţi suntem familiarizaţi. Ştim că, dacă vrem un câştig pe termen lung, adesea este necesar să investim – fie într-o proprietate, ca în viitor să avem un loc unde să locuim cu familia, fie în educaţie, după care ne aşteptăm la o slujbă mai bună şi la un nivel de trai mai bun. Desigur, nu fiecare investiţie este una bună, şi nu fiecare investiţie aduce rezultatele pe care am sperat să le obţinem.

La seminarul online din ianuarie vom discuta despre a investi în tine. Este important ca tu şi eu să investim în noi înşine – nu doar ca să fim mai buni, ci, prin faptul că suntem mai buni, să avem ce să oferim celor din jurul nostru.

În contextul nostru, acest „mai buni“ înseamnă că putem să dăm mai mult copiilor cu care lucrăm. Howard Hendricks a spus: „Aş vrea mai degrabă ca studenţii mei să bea dintr-un pârâu curgător, decât dintr-o baltă stătută“.

Haideţi să fim oamenii care să avem ceva „proaspăt“ de oferit copiilor, după ce am petrecut timp cu Dumnezeu, învăţând de la El şi învăţând de la alţii. Noi nu vom pierde nimic, iar copiii vor fi mulţumiţi de ceea ce le oferim.

Aşteptăm cu nerăbdare să vă vedem online luni, 29 ianuarie, ora 19:30 (ora României).

Pentru inscrieri aici!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s