Conferința Națională AMEC -Puterea Cuvântului

conferinta

Trăim într-o lume a schimbărilor. Fiecare dintre noi se confruntă cu situaţii incerte. Totuşi, în calitate de copii ai lui Dumnezeu, putem să avem pace, ştiind că Dumnezeu este neschimbător. Cuvântul Lui nu se schimbă! Putem să ne bazăm 100% pe el. Cuvântul Lui este la fel de puternic şi astăzi cum a fost şi acum 100 de ani, şi la fel cum a fost atunci când Dumnezeu a vorbit şi lumea a luat fiinţă.

Anul acesta vom găzdui conferinţa AMEC la Sibiu, şi aceasta va fi tema – Puterea Cuvântului! Ne rugăm ca indiferent de unde vii şi cu orice probleme te confrunţi, să fii încurajat, înviorat şi ajutat.

Te invităm călduros să participi la Conferinţa Naţională AMEC:

Data: 16 & 17 martie

Program vineri, 16 martie: 18:00 – 20:30

Program sâmbătă, 17 martie: 9:00 – 14:00

Taxa pentru conferinţă: 25 lei

Vino să te întâlneşti cu învăţători din întreaga ţară, şi să iei parte la un program bogat în învăţătură biblică sănătoasă, seminarii, idei practice, articole noi de literatură, oferte speciale şi un timp deosebit de părtăşie cu oameni care au acelaşi scop ca şi tine.

Aşteptăm cu nerăbdare să-L ascultăm pe pastorul Ghiţă Mocan, care ne va vorbi despre importanţa incredibilă a puterii Cuvântului lui Dumnezeu. De asemenea, lucrătorii AMEC vor avea seminarii, iar edituraamec oferte generoase de literatură.

Câteva informaţii utile:

Taxa conferinţei include pachetul de bun-venit, pauza de cafea şi o parte din cheltuielile de organizare. Fiecare participant trebuie să se îngrijească singur de masă şi cazare.

Înregistrarea se face apăsând pe adresa de mai jos. Te rugăm să te înregistrezi până la data de 9 martie – aceasta ne-ar ajuta în organizare. Taxa de 25 lei poate fi achitată la sosirea la conferinţă.

Aşteptăm cu nerăbdare să te vedem în curând!

Iulian Mangalagiu

În numele echipei AMEC

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: