Conferința Națională de Tineret – Brașov 2015

fc483rc483-titlu

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One thought on “Conferința Națională de Tineret – Brașov 2015

 1. Comunitatea Penticostală şi demonii din Consiliul Bisericesc
  By Pastor, Dr. Ghiţă Mocan din Oradea
  Pastor Virgil Trandafir din Bucureşti
  Pastor Chelu Iulian din Bucureşti

  Din lumea celor care ne cuvântă, trei pastori cu idei strălucitoare, ne spun în versuri adevăruri cutremurătoare. Din fericire, sau nefericire pentru Uniunea Penticostală din România, fraţii şi surorile Penticostale, încep să se revolte împotriva sistemului corupt şi opresiv consolidat de Riviş Tipei, dar preluat de ruda sa Moise Ardelean, şi împotriva unor membrii din Consiliul Bisericesc.
  Printre „fraţii” care doresc „înlăturarea” noului preşedinte şi a unor membrii din Consiliul Bisericesc, se numără Pastorul, Dr. Ghiţă Mocan din Oradea, Pastorul Virgil Trandafir şi Pastorul Chelu Iulian din Bucureşti. Această colaborare pe axa Oradea – Bucureşti şi retur, transmite celulelor din teritoriu „îndemnuri sfinte”, „revelând” informaţii compromiţătoare pe care le deţin.
  Pastorul Dr. Ghiţă Mocan, spune:
   „Preşedintele Tipei a fost bun numai cu membrii din Cosiliul Bisericesc, care i-au fost loiali şi supuşi”.
   „Din punct de vedere Teologic, fostul preşedinte a reuşit performanţa de a ne cufunda în bezna incertitudinii şi a misticimului. Acest lucru a fost posibil, datorită faptului că toată pregătirea lui Telogică a fost făcută prin „har”.
   „Printre multele performanţe ale fostului preşedinte Tipei, se evidenţiază planul demonic orchestrat împotriva pastorului Romeo Popan, când la îndemnul pastorului Tipei a fost plătită o „prostituată” pentru a-l incrimina pe Romeo Popan (acesta fiind nevinovat), doar pentru simplul motiv că „supuşii” i-au raportat că este un „pericol spiritual” pentru el. Şi, astfel, Romeo Popan a fost exclus din Cultul Penticostal”.
   „În ceea ce-l priveşte pe Pastorul Vladimir Pustan, adevărul este următorul: există dovezi video în care distinsul pastor este filmat într-o cameră de hotel „făcând sex” cu mai multe femei. Aceste dovezi video, sunt în posesia Pastorului Tipei, şi a unor membrii din Consiliul Bisericesc”.
   „În ceea ce-l priveşte pe Pastorul Florin Ianovici din Bucureşti – membru şi în Consiliul Bisericesc, adevărul este următorul: există dovezi video în care distinsul pastor este filmat într-o cameră de hotel „făcând sex” cu o femeie. Este aceeaşi femeie cu care a făcut sex şi pastorul Pustan Vladimir. Distinşii Pastori s-au certat pentru aceeaşi femeie, s-au filmat reciproc, şi s-au şantajat reciproc. Aceste dovezi video, sunt în posesia Pastorului Tipei, şi a unor membrii din Consiliul Bisericesc. Pe lângă aceste dovezi video, pe numele Pasorului Florin Ianovici există numeroase plângeri scrise, care nu sunt luate în considerare. Iar persoanele care doresc analizarea lor în Consiliul Bisericesc, sunt ameninţate de Preşedintele Moise Ardelean şi de „greii” din Consiliul Bisericesc”.
   „În ceea ce-l priveşte pe Pastorul Romi Mocan – unul dintre „greii” vechii generaţii, adevărul este următorul: în cercurile creştine, este denumit „cămătarul penticostal – sau Baraba sec. XXI”. Personal cred că aceste acuzaţii sunt adevărate, deoarece am avut de suferit din cauza apucăturilor lui”.
   „În ceea ce-l priveşte pe actualul preşedinte, nu putem avea prea multe aşteptări de la El. În lumea creştină este cunoscut ca fiind un agent electoral, cu ajutorul căruia a şi devenit preşedinte. Fiind rudă cu Tipei Riviş, cred că o să continue aceeaşi politică a interesului propriu, şi o să „protejeze” pastori precum Vladimir Pustan, Florin Ianovici, Romi Mocan, şi alţii. Personal, cred că aceşti oameni trebuie să plece din conducerea Uniunii Penticostale, şi să lase generaţia tânără care are studii Teologice reale, sunt educaţi, au pasiune pentru lucrarea lui Dumnezeu, şi nu au apucături fanatice”.

  Pastorul Virgil Trandafir din Bucureşti, spune:
   „Cred că Dr. Ghiţă Mocan este cel mai indicat să fie Preşedintele Uniunii Penticostale, şi are capacitatea de a „tăia” răul din rădăcină. Îl cunosc de foarte mulţi ani, am lucrat împreună, suntem foarte buni prieteni, are studii Teologice reale, este un învăţător autentic, nu este corupt precum unii membrii din Consiliul Bisericesc, sau ca unii Preşedinţi ai Uniunii, şi nu şi-a pângărit trupul precum unii pastori – Pustan, Florin Ianovici, şi alţii”.
   „Nu este bine ca păcatele pastorilor să fie ascunse de Consiliul Bisericesc, sau de preşedintele Moise Ardelean. Dacă aceste păcate sunt ascunse precum Acan, mânia lui Dumnezeu vine peste toată frăţietatea Penticostală şi suferim. De aceea, este bine să tăiem răul din rădăcină precum Iosua, şi să alegem bărbaţi destoinici şi vorbiţi de bine, care să conducă lucrarea lui Dumnezeu”.
   „Dorinţa mea ca un lucrător curat înaintea lui Dumnezeu, este să ajung Pastorul Bisericii Filadelfia – Sebastian, pentru că sunt cel mai bătrân membru din Biserică, şi am muncit din greu ca această Biserică să fie clădită”.

  Pastorul Chelu Iulian din Bucureşti, spune:
   „Cred că unii credincioşi trebuiesc eliberaţi de duhurile rele”.
   „Unii sunt stăpîniţi de pofte sexuale”.
   „Unii sunt stăpâniţi de minciună”.
   „Unii sunt stăpâniţi de bani, care este rădăcina tuturor relelor”.
   “Cred că membrii din Consiliul Bisericesc, din Comitetul Executiv, din regionala Bucureşti, sau preşedintele Moise Ardelean, pot apela la ajutorul meu, deoarece am fost înzestrat cu acest dar de a elibera pe fraţii mei de cel rău, şi de toate legăturile păcatului”.

  Ps. Dacă veţi viziona blog-ul Dr. Ghiţă Mocan, veţi observa cum se descrie pe sine: „Soț, tătic și pălmaș pe ogorul Evangheliei. Febril căutător de adevăruri pe care să mă pot rezema, admirator a tot ce este veritabil și gata să văd binele chiar și unde e ascuns. Slujesc Domnului cu sentimentul unei datorii nobile și iau asupra mea orice povară ce are legătură cu Împărăția Lui”. În Dex, veţi găsi explicaţia acestui cuvânt, şi ambiţiile de care este mânat.
  – În cercurile creştine, Pastorul Virgil Trandafir se laudă cu vechii prieteni pe care îi are şi cu ajutorul cărora influenţează deciziile la Comunitatea Regională Bucureşti (Florin Ianovici şi Mărcuţ Comariţa), şi în Consiliul Bisericesc (Romi Mocan), inclusiv cu noul preşedeinte despre care spune că „are intrare oricând doreşte, fără să fie programat, şi se rezolvă totul”.
  – În anul 2014 când au avut loc alegeri la Comunitatea Regională Bucureşti, pastorul Virgil Trandafir, a făcut presiuni asupra alegătorilor, ameninţându-i că dacă nu îl votează pe Florin Ianovici nu vor mai beneficia de sponsorizări. Lucru care s-a şi întâmplat cu cei care au avut curajul să nu îl voteze pe Florin Ianovici. În cercurile Penticostale, se vorbeşte că Pastorul Virgil Trandafir nu poate justifica o sumă mare de bani primită din SUA, şi că ar obţine bani cu dobândă prin Pastorul Romi Mocan.
  – Dacă veţi cerceta cu atenţie trecutul Pastorului Chelu Iulian, veţi găsi dovezi în ceea ce priveşte Teologia lui despre eliberări, şi victimele pe care le-a făcut cu această învăţătură demonică. Veţi mai descoperi că este un informator al securităţii, cu indicativul „Cosma, sau R13”. Dosarul lui este la CNSAS, şi poate fi studiat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s