Conferinţa “Descătuşare prin iertare”

1422426_222974944539262_131662899_n

Asociaţia “Phoneo” şi Accesează Viața organizează conferinţa cu titlul: “Descătuşare prin iertare”. Vom încerca să descoperim care sunt efectele iertării \ neiertării în viaţa noastră din perspectivă psihologică şi teologică. Fie că ai rănit, ai fost rănit sau trăieşti cu un sentiment acut de vinovăţie, ai nevoie să fii descătuşat, să găseşti răspunsuri la întrebările tale.

Data: 21 noiembrie 2013
Ora 18:00 până la 20:00

Locatia: Str. G. Bariţiu, nr. 5, 7, Biblioteca Judeţeană “Astra”, Corp B, Sala de lectură, etajul V, Sibiu

Vorbitori:

Dr. Andrei Pătrîncă, medic specialist psihiatru, consilier analitic-existenţial în formare, laureat cu premiul juriului pentru ”Cel mai activ medic pe internet” la Gala Medicilor 2013.

Rev. Allen Carmichael, absolvent al Facultăţii de Teologie Toccoa Falls, deţine un Masterat în Teologie (MA of Divinity) de la Universitatea Emory, Atlanta. El este și pastor al Bisericii Metodiste Unite Kresge Cedartown, SUA.

Cristian Istrate, absolvent al Universităţii de Ştiinţe Politice şi ale Comunicării, absolvent al Seminarului Evanghelistic Metodist din Ierusalim și masterand în Teologie Biblică. A slujit în lucrarea creştină și umanitară atât în țară, cât și în străinătate, îndeosebi colaborând cu biserica persecutată din Orientul Mijlociu. În prezent este pastor în cadrul Bisericii Metodiste Unite România.

Intrarea este liberă.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s