Norbert Lieth la Mediaș- duminică 10 februarie

norbert

În data de 10 februarie 2013, Norbert Lieth, fondatorul misiunii „Strigătul de la Miezul Nopții”, va susține un mesaj în cadrul programului de seară, ce se va desfășura începând cu orele 17.00.

   Norbert Lieth, s-a născut în 1955 în Germania, implicându-se, împreună cu soţia la scurt timp după întoarcerea sa la Domnul, în lucrarea misiunii „Strigătul de la Miezul Nopţii”. După absolvirea Şcolii Biblice din Montevideo (Uruguay), tinerii căsătoriţi au acumulat multe experienţe în diferite locuri de misiune din America de Sud.

   În urmă cu câţiva ani ei au urmat chemarea lui Dumnezeu de a lucra în Europa. În prezent Norbert Lieth este membru în conducerea misiunii „Strigătul de la Miezul Nopţii” din Pfaffikon (Elveţia). Cea mai importantă lucrare a sa este propovăduirea Evangheliei. Prin harul lui Dumnezeu el a fost o binecuvântare pentru foarte mulţi oameni din majoritatea ţărilor europene. Esenţa propovăduirii sale este Cuvântul profetic al lui Dumnezeu, din care străluceşte revenirea în curând a Domnului nostru.

Norbert1

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s