Conferința de tineret RELEVANȚA SCRIPTURII ÎNTR-O LUME A TEHNOLOGIEI

Tinerii Bisericii Sion, Vox Dei și Stanca Sibiu, cu sprijinul Comunității Baptiste de Sibiu, te invită sâmbătă, 11 iunie, începând cu ora 15, la o întâlnire specială de tineret! Cântare, rugăciune, mesaj, ateliere, discuții și provocări împreună cu tineri din Sibiu și nu numai!
Invitatul conferinței: Corin Mihăilă,pastor al Bisericii Baptiste Nr. 1, Brașov. Corin Mihăilă a deține doctoratul în Noul Testament și Limba Greacă la Southeastern Baptist Theological Seminary din Wake Forest, Carolina de Nord.

 

Data: 11 iunie

Ora: 15:00

Locația: Biserica Sion, Str. Verzăriei, Nr. 2.


 

Advertisements

One thought on “Conferința de tineret RELEVANȚA SCRIPTURII ÎNTR-O LUME A TEHNOLOGIEI

  1. Spot RVE:
    Facebook, YouTube, Photoshop, Wi-Fi, PowerPoint sunt mijloace tehnologice care cuceresc din ce in ce mai mult viata de zi cu zi, si nu doar a tinerilor. Cat mai este de actuala o Biblie scrisa acum aproape 2000 de ani pentru omul modern al inceputului de mileniu 3? Te asteptam sambata, 11 iunie, alaturi de alti tineri la conferinta cu tema Relevanta Bibliei intr-o lume a tehnologiei in care vom dezbate impreuna cu pastorul Corin Mihaila din Brasov acest subiect de actualitate. Vino la Biserica Sion, str. Verzariei Nr. 2 de la orele 15 pentru lauda si inchinare, mesaj biblic si discutii despre insemnatatea Scripturilor pentru tinerii de azi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s