Program de Paste la Biserica Penticostala Emanuel Sibiu

Ce e mai folositor pentru fiecare creştin, decât să caute Faţa lui Dumnezeu şi să se bucure în aceste zile de învierea lui Hristos, “împreună cu cei ce cheamă pe Domnul dintr-o inimă curată”?

După ce ne-am amintit despre suferinţele Domnului Hristos în întâlnirile ce au avut loc joi şi vineri, Biserica Penticostala Emanuel din Sibiu, vă aşteaptă în zilele următoare să ne bucurăm de Învierea Lui şi de învierea noastră la o viaţă nouă.

Biserica Penticostala Emanuel SibiuÎntâlnirile vor avea loc după următorul program:

 • Duminică, orele 9-12 – Servici divin & cina Domnului. Grupa mare a copiilor şi orchestra vor avea un program special de Paşte;
 • Duminică, orele 18-20 – Program de evanghelizare, iar corul Bisericii Penticostale Emanuel va înălţa imnuri despre glorioasa înviere;
 • Luni, orele 10-12 – Servici divin & vom asculta cântecele şi poezii pregătite de copilaşii  din clasele 1-3, grupa şcolari;
 • Luni, orele 18-20 – Servici divin & program special al grupei preşcolari şi a grupei de adolescenţi

Biserica Penticostală Emanuel vă aşteaptă cu drag,  pe str. Fraţii Grachi, nr.3, Sibiu.

Advertisements

One thought on “Program de Paste la Biserica Penticostala Emanuel Sibiu

 1. Fundaţia Jubilate invită toţi dirijorii fanfarelor bisericeşti să vină la Arad în 15-17 iulie. Mulţumim Domnului că îl aduce în ţara noastră pe David Gauger, dirijorul al „Symphonic band” de la „Moody Bible Institute” şi cântăreţ la „Chicago Symphony Orchestra”. Fratele Gauger are mulţi ani de experienţă în cântat şi în dirijat – şi, mai mult, are o inimă de slujitor şi dorinţa de a vedea muzica instrumentală aducând Domnului toată slava. Puteţi citi despre David Gauger şi puteţi asculta muzică înregistrată de el pe website-ul: http://www.davidgauger.com

  Vă veţi bucura să cântaţi cu fratele David începând de joi, 15 iulie, orele 16 şi să învăţaţi despre următoarele subiecte:
  • tehnica de suflat
  • producerea sunetului
  • calitatea sunetului
  • încălzire, acordaj
  • citire la prima vedere
  • frazare

  Pe lângă subiectele abordate, veţi avea prilejul să cântaţi în ansamblu, aşa ca vă rugăm să veniţi cu instrumentul preferat.

  Va fi şi un timp de master class, în care doritorii pot veni cu piese instrumentale pregătite, pe care fratele David va lucra în faţa celorlalţi. Vă rugăm să specificaţi pe fişa de înscriere dacă veniţi cu o piesă pregătită. De asemenea, va fi şi un timp în care fratele David vă va răspunde la întrebări. Sâmbătă, 17 iulie, la orele 18, participanţii la atelier vor sluji într-o slujbă specială.

  Atelierul şi slujba specială vor avea loc la Biserica Creştină Baptistă „Dragostea” din Arad – Pârneava la Strada Dorobanţilor 21-25.

  Taxa de participare este 70 RON, care include mesele, începând cu cina de joi şi terminând cu masa de prânz de sâmbătă. Găsiţi fişa de înscriere în dreapta, la Ştiri, pe care vă rugăm să o trimiteţi fundaţiei Jubilate până în data de 1 iulie 2010. Locurile sunt limitate şi sunt doar pentru dirijori si dirijorii secunzi.

  Vă aşteptăm cu drag!

  Orarul:
  Joi, 15 iulie
  Orele 16-20 Bun venit şi repetiţie
  20 – cina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s