Botez la Biserica Creştină Baptistă Betania Sibiu

Una din sărbătorile Bisericii lui Cristos este botezul, mărturia publică a naşterii din nou, de la moarte spirituală la viaţă, a naşterii de sus, din Dumnezeu.

Botezul este porunca Mântuitorului şi arată rodul suferinţelor şi morţii Sale pe cruce. Botezul certifică lucrarea de cercetare şi mângâiere a Duhului Sfânt. Cei ce se botează depun mărturie, prin cufundarea şi ieşirea din apă, că au murit împreună cu Cristos şi trăiesc prin El o viaţă transformată. Ei declară înaintea tuturora că Îl aleg pe Domnul Isus ca Domn şi Mântuitor personal şi că haina inimii lor a fost curăţită prin sângele Lui sfânt, curs pe Golgota. Privesc cu speranţă viitorul, care este în mâna lui Dumnezeu, şi văd prin ochii credinţei cerul, care îi aşteaptă, unde Îl vor vedea faţă în faţă pe Domnul, vor domni împreună cu El şi vor avea parte de răsplătire, după ce vor fi biruit totul.

Un astfel de eveniment va avea loc duminică, 22 noiembrie, la Biserica Creştină Baptistă Betania din Sibiu. Slujba va începe la ora 10:00, urmând ca după amiază, de la ora 18:00, să aibă loc şi actul punerii mâinilor, prin care cei ce au depus mărturie în apa botezului sunt încredinţaţi în harul lui Dumnezeu.

Advertisements

One thought on “Botez la Biserica Creştină Baptistă Betania Sibiu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s