Oportunitati de misiune in India

Pentru cei interesaţi de misiunea externă, Dumnezeu deschide uşi şi aşteaptă … Dacă ai credinţă că El poate purta povara nevoilor tale financiare şi simţi chemarea Lui pentru una din oportunităţile de mai jos, roagă-te şi Domnul te va lumina !

india-mapEvanghelizare personală – Jalpaiguri, West Bengal
Biserica creştina locală din Jalpaiguri, West Bengal, doreşte să planteze biserici în câteva cartiere din localitate în care există comunităţi de hinduşi, cât şi de musulmani. Pentru realizarea acestui obiectiv, se caută evanghelişti şi plantatori de biserici care să lucreze împreună cu fratele Daniel Olteanu şi colaboratorii săi creştini indieni. Jalpaiguri are o populatie de peste 100 000 locuitori şi doar patru biserici evanghelice. Indienii din acea zona sunt extrem de deschişi să discute despre viaţa spirituală dar, din cauza întunericului spiritual şi a presiunii comunităţii, procesul de ucenicizare implică dedicare şi perseverenţă.

Cursuri de limba engleza si calculatoare – Jalpaiguri, West Bengal
Biserica creştina locală din Jalpaiguri, West Bengal, caută – pentru o perioada de cel puţin şase lunidoi colaboratori pentru predarea limbii engleze şi, respectiv, cursuri de calculatoare. Grupul ţintă este compus din tineri indieni interesaţi de aceste două domenii, deschişi pentru a discuta aspecte ale vieţii spirituale creştine. Este de dorit, dar nu obligatoriu, ca voluntarii să aibă pregătire psiho-pedagogică.

Campanii medicale – Bhagat Singh Colony
În India, la fiecare 15 secunde, moare un copil cu vârsta de până la 5 ani – 5000 de copii mor zilnic – din cauza unor boli care ar putea fi cu uşurinţă prevenite şi/sau tratate. Biserica creştina din Bhagat Singh Colony doreşte să organizeze campanii medicale de informare şi de vaccinare a copiilor (poliomielită, vărsat de vânt etc.) pe o perioadă de timp de aproximativ o lună. Personal necesar: medic şi asistentă medicală creştini. Puteţi participa la acest proiect prin donaţii în bani care vor fi utilizaţi pentru achiziţionarea de medicamente şi vaccinuri.

Pentru mai multe detalii, contactaţi Agenţia Kairos, la adresa de email: kairosagency@gmail.com.
(Preluat de pe privesteinsus.wordpress.com)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s