Ultima şansă – Prezentare dramatică la Biserica Betania Sibiu

În zilele de duminică, luni şi marţi, respectiv 8-10 noiembrie, în cadrul serviciilor de seară, va avea loc o prezentare dramatică a Evangheliei la Biserica Creştină Baptistă Betania Sibiu, str. Pielarilor, nr. 6-8. Drama se intitulează Ultima şansă şi este realizată urmând acelaşi tipar folosit la o altă prezentare de acest fel, Portile raiului, flăcările iadului, prezentată în Sibiu în anul 2008.

Advertisements

4 thoughts on “Ultima şansă – Prezentare dramatică la Biserica Betania Sibiu

  1. Din pacate am pierdut “Ultima sansa”. Poate sa faca cineva un rezumat: cine a jucat, cat a durat, pareri personale, care au fost “consecintele”?

    Multumesc mult!

    • He he … ce poate fi mai rau decat sa pierzi ULTIMA SANSA 😦 ??? Culmea nici eu nu am reusit sa ajung, deci … suntem in aceeasi postura :D. Nu are nimeni, o filmare cat de mica, cu telefonul mobil … sa ne facem o idee ?

  2. Hey, ce bine ca am fost eu si duminica si marti 🙂 A semanat foarte mult cu sceneta din ianuarie “Poarta Cerului si Flacarile Iadului” parca s-a numit. Numai ca au fost alte povesti de viata. Actori au fost tot tineri din bisericile evanghelice din Sibiu. A durat o ora. Asa….ce sa va mai zic…:-?
    Am auzit ca si de data aceasta a avut foarte mare impact asupra mai ales a adolescentilor, cum s-a intamplat si data trecuta; adolescenti necrestinicare au fost acolo am auzit ca s-ar fi predat. Sa fie asa! Si sa fie primul pas din ceilalti si sa fie intr-adevar o trezire vesnica a fiecaruia dintre ei.

    In rest, bucurati-va, fratilor, ca voi nu ati ratat Sansa. 🙂 Deci nici vorba de ultima. Multumesc lui Dumnezeu ca El e Sansa noastra, Destinul nostru si ca mergem impreuna spre slava !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s