Oportunitati de slujire in LUCRAREA DE MISIUNE EXTERNA

Pentru cei interesati de misiunea externa, Dumnezeu deschide usi si asteapta …
Daca ai credinta ca El poate purta povara nevoilor tale financiare si simti chemarea Lui pentru una din oportunitatile de mai jos, roaga-te si Domnul te va lumina !

Zambia

Zambia

Zambia – Loloma Mission

Se cauta medic generalist care sa aiba cunostinte in chirurgie si asistente medicale. De asemenea, se cauta o alta persoana care sa predea in cadrul programului de educatie religioasa in limba engleza la o scoala de stat. Nu se cere neaparat pregatire psiho-pedagocica formala, ci calitate si experienta in domeniu.

Japonia – Tokyo

Se cauta persoane care sa se implice in orice metode de evanghelizare, incluzand predarea limbii engleze, studiu biblic in limba engleza, predicare cu traducere in limba japoneza, vizite de la usa la usa, intalniri de tineret, evanghelizare personala in engleza, lucrare cu cei care invata japoneza. Aceleasi oportunitati exista in Iiyama, Nagano Prefecture, situat la patru ore de mers cu masina nord-vest de Tokyo. Pentru mai multe detalii, contactati-l pe Peter Clift la adesa de email : PandMClift@aol.com .
misiune israel

Israel – Emmaus, Nazareth

Nevoie urgenta: doi asistenti full-time care sa ajute la munca de birou, la intretinerea site-ului, la impachetari, la distributie de Biblii si in lucrarea cu tineretul. Avem nevoie de voluntari care vorbesc o alta limba decat araba pentru o perioada intre 6-24 luni. Pentru detalii va rugam sa scrieti la adresa: gkhalil@gmail.com sau sa accesati www.emmausnazareth.net


Luminează lumea din jurul tău!
Sursa: www.agentiakairos.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s