Obama se destainuie: “Nu suntem o natiune crestina”

Am primit ieri un mail de la asociatia Dutch Sheets Ministries , cu câteva vesti despre problemele din America si printre ele enumera si o decizie interesanta a presedintelui Obama.

“Our new President has declared twice now that we are not a Christian nation. Then on his first visit overseas after becoming President he declared to Muslim leaders, “we do not consider ourselves a Christian nation…we consider ourselves a nation of citizens who are bound by ideals and a set of values. I think modern Turkey was founded with a similar set of principles.” What a gross distortion of truth-Turkey is a nation that has slaughtered, oppressed and persecuted non-Muslims!
President Obama then refused to acknowledge the National Day of Prayer (one day!) and then declared by Presidential decree June (an entire month!) to be “Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender Pride Month.”

Puteti citi declaratia: AICI

Noul nostru presedinte a declarat de doua ori ca SUA nu mai este o tara crestina. Apoi, la prima sa vizita in strainatate, a declarat liderilor musulmani: “noi nu ne consideram o natiune crestina… ne consideram o natiune de cetateni care suntem legati de idealuri si un set de valori. Eu cred ca Turcia moderna a fost fondata pe niste principii asemanatoare”. Ce desfigurare brutala a adevarului. Turcia este o tara care macelareste, asupreste si persecuta pe cei ce nu sunt musulmni.
Presedintele Obama a refuzat sa aprobe Ziua National? de Rugaciune (o singura zi!) si a declarat printr-un decret ca luna Iunie ( o luna întreaga) sa fie “Luna lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor si a transsexualilor”.

În contrast, Ronald Reagan a declarat anul 1983 fiind “Anul Bibliei”. Cât de jos am cazut!?

sursa: www.lucratori-romani.ro
Advertisements

2 thoughts on “Obama se destainuie: “Nu suntem o natiune crestina”

 1. Un om onest, in comparatie cu ai nostri politicieni care spun ca natiunea romana este crestina din generatie in generatie si ca a fi roman inseamna a fi ortodox.
  Totusi ma gandesc ca UE e departe de SUA. In constitutia UE nu apare nici un cuvant despre Dumnezeu sau despre principiile Lui de viata.
  In America mai sunt principii in constitutie despre Dumnezeu, si au scris ca se incred in Dumnezeu si pe bani. E de apreciat Obama in aceasta declaratie, sincera, transparenta.
  Consider ca si conducatorii tarii noastre ar trebui sa adopte aceeasi mentalitate si atitudine.
  Romania se indreapta spre a FI o tara secularizata-umanista.
  Acelasi lucru trebuie recunoscut de catre pastori, politicieni,preoti,poeti,profeti,prezbiteri,parinti din Romania.
  Sa nu ne mai inselam,amagim,mintim.

  Acum cativa ani l-am auzit si pe Adrian Mutu relatand intr-un interviu ” Eu nu pot fi un model pentru tinerii de azi”. Mai ales dupa scandalurile sale cu cocaina.
  E de apreciat un astfel de om. Un Obama, un Mutu, …care sincer si onest spune ca nu este ceea ce ar trebui, ce este corect sa fie.
  Suntem satui de pseudo-crestini,pseudo-“dumnezei falsi” prezentati in predicile evanghelice de azi.
  Suntem satui de cei care spun ca natiunea romana este crestina, saturati de cei care se dau pe ei exemple si modele – si pe interior sunt putrezi.

  Doamne ajuta ne sa ne lasam noi schimbati de Tine.
  Incepe cu mine, incepe cu noi.

 2. nu stiu cati turci vorbitori de limba romana, ar mai vrea sa asculte un evanghelic dupa ce citeste articolul dvs. Forrmularea referitoare la turcia este cat se poate de exagerata. Da, crestinii sunt prigoniti in turcia, si nici unuia dintre noi nu ne-ar fi usor acolo, dar cred ca putem avea o abordare mai omenoasa in contextul iubirii vrajmasului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s