Concert post-pascal Sanctus Pro Deo

2624_69430051637_535591637_2064386_4191367_n1 Corul Sanctus va susţine un concert public la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu în 4 mai de la ora 19:00. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar biletele se pun în vânzare cu o jumătate de oră înaintea începerii concertului.
Într-un mod special, anul acesta după sărbătoarea Paştelui, Corul Sanctus aduce în atenţia publicului sibian, câteva aspecte legate de viaţa, lucrarea, moartea şi învierea Mântuitorului, prin intermediul lucrării vocal simfonice The love of Jesus a compozitorilor contemporani Mike Speck & Deborah Craig Claar.
Sanctus Pro Deo este o asociaţie corală a tinerilor creştini evanghelici din Sibiu şi împrejurimile lui, reprezentată de Corul Sanctus care a luat fiinţă în 2004 datorită unui grup de tineri muzicieni profesionişti şi amatori ce şi-au dorit o reînnoire a muzicii corale religioase.
Scopul principal al asociaţiei este acela de a motiva lumea evanghelică la un act de calitate în domeniul muzical, iar în plan secundar de a vorbi unei lumi excesiv secularizată, prin muzica coral – religioasă despre Dumnezeu şi valoarea credinţei. Şi aceasta prin organizarea unor evenimente muzicale de tip concert în spaţii publice.
Până în prezent, asociaţia a susţinut prin corul său mai multe concerte la Sibiu, Vâlcea, Deva, Cluj şi Oradea în colaborare cu alte formaţii vocal simfonice, cum ar fi Deo Gloria, Te Deum Adoramus Philharmonia şi Filarmonica de Stat.

thumb

Advertisements

One thought on “Concert post-pascal Sanctus Pro Deo

  1. I can’t wait!
    Domnul sa va pregateasca si pe voi si pe noi si sa incununeze munca si stradaniile voastre cu prezenta si manifestarea slavei Lui in sala de concert si in vietile fiecaruia dintre voi.
    Aceeasi “fană” fidelă, de 3 ani incoace…:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s