Eveniment – Alege Viata

Magdalena movie

Magdalena movie

Nici prin cap nu ne trecea. Ne pregateam de vacanta cu totii. Si a venit ca un pleosc. Asa am luat-o. Daca ei au facut, sa facem si noi. Fara sa ne asteptam la prea multe. Sa ne “facem datoria.”

Vineri seara -10 aprilie- grupul Alege Viata Sibiu s-a strans la rugaciune pentru evenimentul cazut ca din cer, peste noapte. Nu ne asteptam, nu eram pregatiti. Dar era in planul lui Dumnezeu demult- asta am realizat cu totii in aceasta seara. Nu este numai “inca un film”. Suntem siguri , credem- ca Dumnezeu are planuri mari cu noi si cu toti cei care vor lua contact cu acest eveniment neprevazut.

Despre ce este vorba?

Miercuri, 15 aprilie, la Facultatea de Litere din Sibiu, etaj 1, sala 34, ora 19, va avea loc derularea filmului “Magdalena”.

Acest eveniment ce se afla sub egida “Alege Viata” a avut loc deja in celelalte campusuri universitare: Brasov, Timisoara etc.

Scopul anuntului pe blog este ca tu, care citesti, sa te implici in aceasta lucrare. Cum? Mijlocind, alaturandu-te noua, Alege Viata, in rugaciune. Stand alaturi de noi si luptand in Numele lui Cristos pentru sufletele care vor fi miercuri acolo. Luptand in armata lui Cristos pentru a contracara planurile dusmanoase ale Satanei.

Facultatile si caminele vor fi “impanzite” cu afise, studentii vor primi personal invitatii in camine si in facultati.

Fie ca Dumnezeu sa le atinga inimile inca de cand vor primi invitatiile si credem ca slava Lui si prezenta Lui vor fi manifestate in timpul pe care il vom petrece impreuna cu studentii.

Si in ciuda tuturor “desi”-urilor, chiar daca mintea omeneasca poate gasi multe inconveniente si piedici…credem ca mintea si inima Lui Dumnezeu sunt mai presus de toate , in stare sa le sfarme pe toate si sa-Si faca indeplinita
lucrarea, culegandu-Si mai apoi toata gloria.

“Caci a Lui este puterea, maretia si slava, in veci”. Amin.

Grupul Alege Viata

Advertisements

One thought on “Eveniment – Alege Viata

  1. Rugati-va neincetat. Mijlociti unii pentru altii. Fiti alaturi de inima lui Dumnezeu, fiti in ea, fiti plini de ea! Si miercuri sa vedem manifestarea prezentei Sale.Amin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s